BoostRoyals marknadsexpansion inkluderar nu värdefulla smurfkonton

BoostRoyal har länge varit erkänt som en föredragen destination för spelare över hela världen, särskilt de som är nedsänkta i League of Legends universum. Med ett brett utbud av konton från vår community av verifierade boosters har vi tillgodosett en myriad av spelstilar och mål och berikat spelupplevelserna för våra lojala kunder.

Din självklara marknadsplats för smurfar

Vår League of Legends-sektion, en hörnsten i vår tjänst, har erbjudit en omfattande portfölj av kontotyper som skräddarsytts för våra kunders unika behov. Från orankade smurfar, för dem som söker en nystart, till premiumkonton utrustade med återhämtningsinformation - en funktion som är mycket uppskattad av spelare med hög Elo - vi har allt du behöver. För spelare som vill klättra snabbt i rankingen har vi erbjudit konton med normal MMR, och nu senast har vi introducerat rankade konton i vårt urval.

Som ett sidoprojekt i vår repertoar har vi också försökt oss på Wild Rift-världen. Med tanke på den växande populariteten för denna mobilanpassning av League of Legends har vi introducerat en rad Wild Rift-smurfkonton, vilket ger ytterligare ett lager av mångsidighet och djup till våra erbjudanden.

Verifierade säljare

En av höjdpunkterna i vår tjänst är sektionen för kontoförsäljning. Här är våra betrodda och verifierade boosters säljare och erbjuder sina förrankade konton kompletta med en rad mästare och skins. Med den här funktionen kan du komma igång direkt, hoppa över den tidiga nivåhöjningen och njuta av spelets djup från start. Äktheten och säkerheten för dessa konton garanteras, så att du får en trygg och spännande resa genom rankerna.

Idag är vi glada över att kunna presentera ett helt nytt kapitel i vår pågående resa för att förbättra din spelupplevelse.

Ett nytt kapitel: Värdefulla smurfkonton

Vi är glada att kunna meddela att vi introducerar Valorant Smurf-konton på vår marknadsplats. Eftersom populariteten för Valorant fortsätter att öka, tror vi att detta tillägg kommer att tillgodose ett växande segment av vår spelgemenskap.

I vår nya Valorant-sektion hittar du både orankade Smurf-konton med upplåsta agenter och förvärvade skins till överkomliga priser. Alla dessa konton är redo för rankning, vilket ger dig en sömlös övergång till tävlingsspel.

För dem som siktar på att komma igång i rankade matcher erbjuder vi också guld- och diamantrankade Valorant-konton. Dessa konton levereras komplett med återställningsinformation, vilket ger dig ett extra lager av säkerhet och sinnesfrid.

Pålitligt och säkert kontoinköp

På BoostRoyal är din tillfredsställelse och säkerhet våra högsta prioriteringar. Därför kommer alla konton vi säljer med full e-poståtkomst. Dessutom förstår vi de potentiella problem som kan uppstå i världen av onlinespel, så vi erbjuder en livstidsgaranti för alla våra konton.

Dessutom har vi effektiviserat vår process för att säkerställa att du kan dyka in i spelet så snart som möjligt. Alla Smurf-konton levereras automatiskt vid köp, vilket ger dig omedelbar tillgång till din nya spelarsenal.

Följ med oss till Valorant

När vi nu ger oss in i Valorants rike bjuder vi in dig att ansluta dig till oss. Oavsett om du är en erfaren spelare eller precis har börjat din resa, erbjuder våra Valorant Smurf-konton en unik spelupplevelse skräddarsydd för dina behov.

BoostRoyal strävar vi ständigt efter att förbättra och diversifiera våra tjänster för att möta de ständigt föränderliga kraven i spelvärlden. Denna expansion till Valorant är bara ett av de sätt vi arbetar på för att ge dig den bästa spelupplevelsen. Håll utkik efter fler spännande uppdateringar och vi ses i Valorant!