Släpp loss kampandan: En utforskning av Wild Rift Patch 4.3

Inledning: Uppdateringen av Fighting Spirit

Välkommen till uppdateringen Fighting Spirit, Wild Rift Patch 4.3! Den här uppdateringen är fullmatad med en ny mästare, Nilah, och en mängd uppdateringar av spelet. Runsystemet har förnyats, stövelförtrollningar har finjusterats och balansjusteringar har gjorts. Patchen introducerar också ett nytt event, den legendariska Tournament of Souls, med nya skins och ett nytt spelläge.

Ny mästare: Nilah, den obundna glädjen

Nilah, en asketisk krigare från ett avlägset land, är det senaste tillskottet till Wild Rift-listan. Hon söker upp världens dödligaste motståndare för att utmana och förgöra dem. Nilah vann sin kraft genom ett möte med en länge fängslad glädjedemon och kanaliserar nu demonens flytande form till ett blad med oöverträffad kraft. Hon släpps den 21 juli kl. 00:01 UTC.

Wild Pass och rankad säsong 10

Wild Pass introducerar Dream Raider Thresh, med massor av godsaker för spelare att tjäna. Patch 4.3 markerar också starten på en ny rankad säsong, med Glorious Basilisk Jarvan som det nya rankade skinnet. Förändringar har gjorts i rankingsystemet, inklusive en ny nivå ovanför utmanare och justeringar av Legendary Queue.

Nytt läge: Taggduell

Tag Duel, ett 1v1-läge där målet är att döda din motståndare flera gånger, introduceras i den här patchen. Spelarna väljer tre mästare och kan byta mellan dem under spelet, och varje byte förbrukar supermätarladdningar. Det här läget äger rum i en liten arena utan minions, så att spelarna kan fokusera på striderna.

Soul Fighter Bounty och evenemang

Soul Fighter Bounty är en kampanj där spelare har chansen att få Soul Fighter Draven (Special Edition). Lådor kan köpas för 400 Wild Cores vardera, och varje öppnad låda ger en chans att få olika föremål. Soul Fighter-evenemanget börjar den 21 juli kl. 00:01 UTC och ger spelare möjlighet att tävla i den legendariska Tournament of Souls.

Förändringar av mästare: Lux, Ornn och Soraka

Flera mästare har fått justeringar i den här patchen. Lux har överpresterat i Mid- och Baron Lane, så hennes passiva och andra förmågor har justerats. Ornns förmågor har varit för mycket för hans fiender att hantera, vilket leder till nerfs till hans statistik. Sorakas helande kraft och överlevnadsförmåga har varit för stark, vilket har lett till justeringar för att få henne mer i linje med sina andra förtrollare.

Förändringar i spelet: Runor och föremål

Runsystemet har omarbetats för att ge spelarna fler alternativ. Flera nya runor har introducerats, inklusive Glacial Augment, First Strike, Last Stand och mer. Patchen introducerar också ändringar i föremål, inklusive tillägget av Ancient Coin som ett nytt stödföremål och justeringar av Spectral Sickle och Relic Shield.

Slutsats: En patch fullpackad med spänning

Patch 4.3 medför en mängd spännande förändringar i Wild Rift. Från introduktionen av en ny mästare och ett nytt spelläge till betydande speluppdateringar och mästarjusteringar - den här patchen kommer garanterat att skaka om metan och ge spelarna nya strategier att utforska. Njut av spelet, så ses vi igen för Patch 4.3a!