Live SupportChat
Gläd dig med vårafunktioner
Våra smurf konton kommer med extra fördelar.
Säkerhet
Vi erbjuder det säkraste LoL smurf konton och betalningsmetoder. SSL kryptering kommer som en standard, och vi fortsätter bygga förtroende för att förbli det mest pålitliga leverantör av LoL konton på marknaden.
Direkt Leverans 24/7
Efter du köpt ett lol smurf konto, vårt automatiska leverans system aktiveras direkt. Inom några sekunder, får du ett e-mail med dina login details för ditt nya smurf konto!
Livstidsgaranti
Vi erbjuder livstids garanti och live chat support för alla LoL Smurf kontoinnehavare. Känn dig välkomment att kontakta oss 24/7 om du upplever några problem. Med BoostRoyal smurf, har du livstidsgaranti!
E-post & lösenordsändring
Du är berättigad att ändra både e-mail och lösenord för din nyligen köpta LoL smurf. När du köper på BoostRoyal, läggs dessa funktioner till för att fungera som säkerhetsåtgärder.
LOL Smurfs
Wild Rift Smurfs
Livstidsgaranti på konton på handnivå
Livstidsgaranti på konton på handnivå
Vår livstidsgaranti på handnivåade konton ger dig ett nytt LoL-konto, om ditt konto är förbjudet genom någon egen fel.
Kundens röst
Excellent 4.80 Rating
5701 Reviews
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
Excellent boost rating
Hur man köper?
1
Bläddra i vårt kontoval för att hitta det bästa för dina behov.
2
Välj ett specifikt konto eller klicka på köp nu för att få ett slumpmässigt från kategorin.
3
Välj en betalningsmetod för att checka ut
4
Logga in för att verifiera ditt konto
Steg för att köpa LoL-konto

Steg för att köpa LoL-konto

Ett LoL-smurfkonto är ett nivå 30 LoL-konto med orankad statistik, antingen laddad med essens eller mästare. Hos BoostRoyal säljer vi sådana orankade LoL-smurfkonton till ett billigt pris och vi erbjuder en snabb leverans. Så snart du har slutfört betalningen för det orankade LoL smurf-kontot ser du inloggningsinformationen för kontona på din instrumentbräda. För att skapa dessa konton använder vi boosters för att skapa konton och spela på dem tills de når nivå 30 men utan att spendera någon blå essens. När du får kontot kommer du att kunna spendera den blå essensen på de mästare du föredrar och genom att spela placeringsmatcher kommer du att kunna starta din rankade karriär på det. Att äga ett sådant konto gör det möjligt att växla mellan ditt huvudkonto och smurfkonto. Köp lol-konto nu så kan du få en rikare LoL-upplevelse.
Fördelar med att köpa ett LoL-smurfkonto

Fördelar med att köpa ett LoL-smurfkonto

Att ha ett antal LoL-konton inklusive ett LoL-smurfkonto erbjuder olika fördelar. Innan du börjar spela LoL, kan du bestämma om du vill spela på din huvudsakliga ELO eller om du bara håller dig med ditt smurf-konto för att svårt bära några roliga spel och få några S + -rankningar och uppskattande ord från dina lagkamrater. Priset på LoL-smurfkonton är mycket lågt, vilket gör denna tjänst till en av våra mest betydande. Vi rekommenderar alla LoL-spelare, som planerar att bli en komplett och hög-ELO-professionell, att köpa ett orrankat smurfkonto för att maximera glädje och lärande. Spelare använder smurfkonton i LoL av andra skäl också. För att kunna spela rankade spel med vänner på lägre ELO kan det vara lösningen att köpa ett okrankat smurfkonto. Eftersom att spela rankade spel med vänner är det ultimata sättet att njuta av LoL, kan detta alternativ vara det snabbaste sättet att börja. Det här är några av många skäl till varför du bör köpa ett smurf-konto så snart som möjligt.
Varför måste jag köpa ett lol smurf-konto?

Varför måste jag köpa ett lol smurf-konto?

Att ha ett League-smurfkonto har många fördelar. Det är en trend i dagens LoL att en spelare köper eller skapar ett smurf-konto för att spela rankade spel med det. Det finns också många kända streamerspelare som väljer att spela på sina smurfkonton i en live stream. De gör det för att visa upp sina färdigheter i en lägre ELO än de som deras huvudkonton har. Genom att köpa ett unranked LoL smurf-konto kan du göra detsamma. Att bära spel på en lägre ELO än ELO för ditt huvudkonto har också många fördelar. Först och främst kan du njuta av spelet på bästa sätt som är den bästa spelaren i varje rankade spel. Det liknar ELO-boosting när booster spelar i spel där han är långt framför jämfört med andra spelare på skicklighetsnivå. Det är inte bara roligt, utan det hjälper dig att förbättra din spelförståelse och kompetensnivå ytterligare. Att förstå spelet i en lägre ELO genom att spela på smurf LoL-konto kan gynna dig att bli en bättre spelare när du spelar på ditt huvudkonto. Har du fortfarande tvivel? Köp lol smurf-konto nu och upplev själv.
LoL Smurfs FAQ
How safe, is to buy a LoL smurf account, is there a guarantee?
Buying a smurf account from BoostRoyal offers maximum safety. To live up to these high standards, we provide different guarantee packages for our smurf accounts. At checkout, you can select from 14 days guarantee to lifetime guarantee based on your preferences.
Why choose BoostRoyal, the ultimate LoL account resource?
BoostRoyal offers the most secure selection of LoL smurfs and ranked accounts on the market. The company puts a great emphasis on selling the safest accounts available.
Can I verify the LoL accounts to my e-mail?
Compared to other websites, we provide e-mail verification to ALL accounts that we sell. We guarantee the e-mail change in 24 hours after buying an account.