LoL Wild Rift Smurf

LoL Wild Rift Smurf

WR Smurf account

Välj Din Server
North America
North America
na
Europe
Europe
eu
SEA / OCE
SEA / OCE
sea/oce
Japan
Japan
jp
Mexico
Mexico
me
Out of stock
Show more servers
Our Smurf Features
Direkt Leverans 24/7
Efter du lagt en order för ett Wild Smurf konto, så kommer vårat automatiska-leveranssystem skapa din order. Genom att logga in så kan du komma åt informationen till ditt nyligen köpta konto!
Lifetime Guarantee
Vi erbjuder livstids-garanti och live-support åt alla WR Smurf kunder. Ta gärna kontakt med oss, vi är tillgängliga 24/7. Med BoostRoyal smurf så kan du känna dig trygg för livet!
E-post & lösenordsändring
Du har chansen att ändra både e-mail och lösenord på ditt nya Wild Rift Smurf-konto. När du köper från oss på BoostRoyal så erbjuder vi detta som standard.
Lifetime guarantee on Hand-Level accounts
Livstidsgaranti på konton på handnivå
Vår livstidsgaranti på handnivåade konton ger dig ett nytt LoL-konto, om ditt konto är förbjudet genom någon egen fel.
LoL Smurfs
VALORANT Smurfs
LoL: WR Smurfs
Read reviews
Powered by and
Hur man köper?
1
Bläddra i vårt kontoval för att hitta det bästa för dina behov.
2
Välj ett specifikt konto eller klicka på köp nu för att få ett slumpmässigt från kategorin.
3
Genom att klicka på knappen "Köp" kommer du att omdirigeras till den valda betalningsporten.
4
Logga in för att verifiera ditt konto
Frequently asked questions
Wild Rift Smurfs FAQ
What is an LoL Wild Rift Smurf?
It refers to a WR account with no ranked stats but has the level requirements to start playing the ranked mode.
How does it work?
Is it safe to use?
How does Lifetime Guarantee works?
What if I have more questions?

LoL Wild Rift Smurf: Lösningen

Introduktionen av LoL WR har revolutioniserat MOBA och mobilspels-världen. Riot har nu gjort det möjligt att ha en liknande upplevelse även när du inte är vid datorn.
Hursomhelst kräver spelet fortfarande en viss level för att man ska kunna spela rankat. Om du vill spela rankat utan att behöva spendera en massor tid på att levla, så har vi på BoostRoyal den perfekta lösningen för dig.

Fördelar med att köpa Wild Rift Smurf

Den största fördelen med att köpa ett Wild Rift smurf-konto är att spara in tid och att det kostar så lite. Tjänsten gör så att du kan skippa flera dagars leveling och istället börja spela rankat direkt.
Vi har utformat tjänsten så att vi får kan hålla priset under 9 Dollar. Vi erbjuder nya Wild Rift Smurfs för så lågt pris att det är tillgängligt för alla som vill njuta av en ny ranked upplevelse.

Fördelar med BoostRoyal's Smurf tjänster

BoostRoyal fortsätter att vara den drivande leverantören av boost/konto-tjänster globalt. Genom att köpa från företaget med det bästa ryktet blir du mött av service du bara kan få här.
Våran filosofi baseras på att göra kunden så nöjd som möjligt. Vi tror på att det är kunden som ska komma först, och vi slutar aldrig leta efter förbättringar så att du som kund ska bli nöjd.

Våra bästa egenskaper

En av våra bästa egenskaper är omedelbar leverans. Medans vissa sidor kräver en viss tid för att göra klart köpet, så har BoostRoyal redan alla konton som finns på sidan i lager. Detta gör så att vi omedelbart kan leverera kontot, så fort köpet görs.
Andra egenskaper vi har är att vi erbjuder livstids-garanti och ändringen av e-mail och lösenords som alternativ vid köp. Detta betyder att vi erbjuder högsta möjliga säkerhet och en utmärkt Wild Rift Smurfing tjänst för alla köpare.